Termeni si Conditii
de utilizare a aplicatiei
Escape from Transylvania1.ASPECTE GENERALE

Termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei mobile Escape from Transylvania (denumiti "Termeni"), asa cum sunt prezentati in prezentul document, precum si orice divergente sau drepturi de creanta ce izvorasc din sau in legatura cu subiectul in cauza (incluzand controverse sau creante non-contractuale) sunt si vor fi sub incidenta si interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Te rugam sa citesti cu atentie si in totalitate Termenii ce urmeaza!
De fiecare data cand utilizezi aplicatia mobila Escape from Transylvania (denumita "Aplicatia"), acesti Termeni se aplica!

Escape from Transylvania este o aplicatie mobila de tip joc. Am creat Aplicatia in unicul scop de a oferi utilizatorilor un mod de destindere si distractie.

Termenii instituie un acord legal intre tine ca utilizator (denumit in continuare "Utilizator") si Devapp Solutions SRL, o companie romana inregistrata in Bucuresti, Blvd. Metalurgiei Nr. 468-472, Bl. C1, Parter, Ap. 6, sector 4 (denumita in continuare "Compania" sau "Noi") si partenerii ei. Devapp Solutions SRL poate colabora cu diverse companii pentru a inlesni plata si oricare alte activitati relationate cu Aplicatia.

Termenii se aplica de fiecare data cand folosesti Aplicatia. Folosind Aplicatia accepti si iti dai acordul sa te supui Termenilor.

DACA NU ACCEPTI SI NU ITI DAI ACORDUL SA TE SUPUI TERMENILOR, TE RUGAM SA NU FOLOSESTI APLICATIA!

2. UTILIZAREA APLICATIEI SI REGULI REFERITOARE LA CONTINUT

2.1 Cine poate utiliza Aplicatia?

2.1.1 Aplicatia foloseste ca tema clasicile si fantasticele personaje Dracula si vampirii, precum si legendarele mijloace de anulare a vampirilor cu ajutorul usturoiului si derivate. Aplicatia este construita astfel incat sa fie accesibila tuturor categoriilor de varsta ale utilizatorilor de telefoane mobile. Aplicatia contine scene si sunete ce pot speria copiii, de aceea Utilizatorii care pot fi afectati de acest lucru sunt rugati sa nu o foloseasca.

2.1.2 La momentul utilizarii Aplicatiei declari si garantezi urmatoarele:
- ca ai dreptul, autoritatea si capacitatea deplina de a utiliza Aplicatia;
- ca esti de acord cu Termenii si intelegi ca te supui acestora.


2.2 Ce tip de continut este prezentat in Aplicatie?
Aplicatia contine scene si sunete ce pot speria copiii.


2.3 Prelucrarea datelor cu caracter personal si a datelor de trafic

2.3.1 Aplicatia nu colecteaza data cu caracter personal.

2.3.2 Detalii sunt prezentate in Politica de Confidentialitate pentru Aplicatie.


2.4 Date de localizare
Aplicatia nu colecteaza date de localizare ale Utilizatorilor.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI

Ne apartine Noua sau partenerilor nostri! Toate textele, arta grafica, interfetele cu utilizatorul, marcile inregistrate, logo-urile si grafica din Aplicatie sunt controlate sau licentiate de catre Noi sau de catre partenerii nostri si sunt protejate de drepturi de autor, marca inregistrata sau alte drepturi legale de proprietate intelectuala.

4. OPTIUNI CONTRA-COST


4.1 Ce pot sa cumpar in Aplicatie?
Aplicatia iti ofera oportunitatea sa cumperi anumite optiuni (ca de exemplu arme sau munitie) oferite in cadrul Aplicatiei.


4.2 Pot transfera oricare dintre optiunile pe care eu le-am achizitionat catre alt utilizator al Aplicatiei?
Cu siguranta nu.

5. MESAJELE PUBLICITARE

Prin utilizarea Aplicatiei iti dai acordul de a vedea reclame publicitare ca varianta de obtinere de beneficii in Aplicatie.

6. ACCES, FUNCTIONARE


6.1 Garantati ca Aplicatia va functiona si va fi accesibila tot timpul?
Din pacate nu putem garanta acest lucru deoarece Aplicatia poate fi afectata de circumstante care nu se afla sub controlul nostru, asa ca Aplicatia este oferita asa cum este. Nicio garantie nu este oferita referitor la calitatea, acuratetea, functionarea, disponibilitatea sau performanta Aplicatiei si ne rezervam dreptul de a suspenda, retrage, modifica, amenda sau diversifica Aplicatia fara nicio notificare in prealabil si fara a implica nici un angajament din partea dumneavoastra.


6.2 Accesul de pe telefonul mobil il garantati?

6.2.1 Escape from Transylvania este o aplicatie pentru telefoanele mobile, ca atare sunteti responsabil sa va asigurati accesul la Aplicatie (incluzand, dar fara a se limita la a avea un serviciu de Internet activ) si sunteti de asemenea responsabil fata de orice taxa rezultata in urma accesului la Aplicatie. Nu vom fi considerati responsabili pentru nici o problema de functionalitate pe care o puteti intalni ca urmare sau in legatura cu accesarea Aplicatiei prin intermediul serviciilor de WiFi sau internet mobil sau prin orice serviciu similar cunoscut in acest moment sau care va fi dezvoltat in viitor.

6.2.2 Accesand Aplicatia accepti tacit ca vei suporta taxele cerute de furnizorul serviciului de internet mobil sau de alta natura. Nu vom fi raspunzatori sub nici o forma de astfel de costuri.

7. LEGEA APLICABILA. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR.


7.1 I forgot the rules imposed for using the Application

6.2.1 Iti reamintim ca utilizarea Aplicatiei este guvernata de legea romana.
In cazul aparitiei unei neintelegeri legata de utilizarea Aplicatiei, atat Noi, partenerii nostri cat si tu, declaram/declari ca suntem de acord sa incercam solutionarea conflictului respectiv pe cale amiabila, negocierile in acest sens fiind guvertate de buna credinta.

6.2.2 In cazul in care, nu vom reusi solutionarea conflictului pe cale amiabila, atat Noi, partenerii nostri cat si tu, declaram/declari ca suntem de acord sa ne adresam spre solutionarea litigiului, instantelor competente din municipiul Bucuresti.

6.2.3 Daca suntem dati in judecata sau daca exista un conflict cu terti in urma utilizarii tale a Aplicatiei, atunci avem dreptul sa ne aparam sau sa solutionam conflictul respectiv cum consideram noi de cuviinta. Daca iti vom cere, vei coopera pe deplin si in mod echitabil conform cerintei noastre, in vederea apararii in fata oricarei revendicari pertinente.

6.2.4 Iti declari acordul sa fii nepartinitor si sa ne despagubesti pe noi si pe functionarii, directorii, angajatii, agentii, reprezentantii si licentiatorii nostri in fata oricaror reclamatii, daune (prezente si/sau derivate), actiuni, masuri, cereri, pierderi, datorii, costuri si cheltuieli (incluzand si taxe rezonabile ale solicitantului) suferite sau rezonabil create de noi asupra tertelor parti drept rezultat sau in legatura cu accesul tau la Aplicatie sau prin comportamentul tau, altul decat in concordanta cu Termenii sau orice alte legi sau regulamente aplicabile (denumite "Reclamatii"). Ne rezervam dreptul exclusiv de a solutiona, de a ajunge la un compromis sau de a plati toate reclamatiile sau caile de actiune care sunt indreptate impotriva noastra fara a iti cere acordul in prealabil.

8. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

8.1. Nu suntem raspunzatori fata de tine pentru neindeplinirea oricarei obligatii in caz de forta majora / caz fortuit si in general in cazul unui eveniment care este dincolo de controlul nostru sau al partenerilor nostri.

8.2. Cazul de forta majora / de caz fortuit poate fi, de exemplu dar nu limitativ: stare de razboi (fie declarat sau nu), conflict armat, revolutie, insurectie, actiuni sau amenintari militare sau teroriste, sabotaj, tulburari civile, greve sau alte actiuni in campul muncii, legi, regulamente, decizii sau directive, catastrofe naturale, cutremur, incendiu, explozie, tulburari solare sau meteorologice, urgente publice sau orice alta intamplare, care este dincolo de controlul nostru.

8.3 Te asiguram totusi vom lua toate masurile necesare pentru a asigura disponibilitatea Aplicatiei in caz de forta majora/caz fortuit.

9. PREVEDERI FINALE

9.1. Ne rezervam dreptul de a modifica, a rectifica sau schimba Termenii in orice moment (denumita "Schimbare"). Daca vom face acest lucru, Schimbarea va fi publicata pe pagina noastra web www.escapefromtransylvania.ro. Recomandam sa verificati in mod regulat aceasta pagina pentru a lua la cunostinta orice Schimbare.

9.2. Daca nu veti fi de acord cu Schimbarea adusa Termenilor aveti dreptul de a inceta in orice moment utilizarea Aplicatiei. Continuarea utilizarii Aplicatiei dupa intrarea in vigoare a oricarei Schimbari reprezinta acceptul Schimbarii respective si va obliga legal sa respectati noii Termeni.

9.3 In cazul in care oricare din prevederile cuprinse in interiorul Termenilor este contrara legii si/sau unor dispozitii legale imperative, ordinii publice sau bunelor moravuri, toate celelalte prevederi raman valabile si se vor aplica in continuare, iar clauzele nule vor fi inlocuite de drept cu dispozitii legale aplicabile.

9.4 Termenii stabilesc in totalitate acordul si intelegerea mutuala intre Noi si tine referitor la utilizarea Aplicatiei si inlocuiesc toate acordurile, intelegerile si anterioare dintre noi (fie ele verbale sau scrise). Neexercitarea drepturilor conferite noua si cuprins in Termeni sau inzorat din lege, nu va echivala, in niciun mod, cu renuntarea noastra la dreptul respectiv.

9.5 Ca Utilizator intelegi ca prezentul document se aplica in relatia ta cu Noi cu privire la furnizarea Aplicatiei.

9.6 Totodata, tu declari ca alegi sa folosti Aplicatia cunoscand si fiind de acord cu prevederile Termenilor cu privire la protectia datelor personale, utilizarea noastra a datelor tale de trafic si de localizare asa cum au fost detaliate in prezentul document, a prevederilor cu privire la raspunderea ta, limitarea raspunderii in ceea ce ne priveste, conditiile de modificare a Termenilor si legislatia/jurisdictia aplicabile.

9.7 De asemenea, tu declari ca alegi sa folosti Aplicatia cunoscand toate prevederile legale esentiale in vigoare, aplicabile in relatia ta cu noi (ex: prelucrarea datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor etc).


Document util
Va recomandam sa consultati si Politica de Confidentialitate.


Despre noi
Escape from Transylvania este o aplicatie mobila administrata de catre Devapp Solutions SRL.
www.escapefromtransylvania.ro este un site web detinut si administrat de catre Devapp Solutions SRL.
Suntem inregistrati in Romania cu Codul Unic de Inregistrare RO29289951.


Data intrarii in vigoare
Termenii si conditiile intra in vigoare incepand cu data de 10.01.2016.