Politica de Confidentialitat
a Devapp Solutions SRL
Inclusiv pentru aplicatia mobila
Escape from Transylvania ("Aplicatia")Devapp Solutions SRL ("Devapp") a adoptat aceasta politica de confidentialitate (“Politica de Confidentialitate”) pentru a explica modul in care Devapp colecteaza, stocheaza si foloseste informatiile colectate prin intermediul produselor, serviciilor si site-urilor web legate de Aplicatie (impreuna “Servicii”).

Daca ai intrebari legate de aceasta Politica de Confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la support@devapp-solutions.com.

1. Data cu caracter non-personal

In scopul acestei Politici de Confidentialitate, “date cu caracter non-personal” inseamna informatii care nu te identifica direct. In plus, date cu caracter non-personal inseamna informatie “compacta” si “de-personalizata”, pe care Devapp o colecteaza cu privire la Serviciile Devapp, din care a fost scoasa informatia ce poate identifica persoana.

Devapp poate folosi unelte sau software al unor terte parti pentru a colecta automat si a folosi anumite date cu caracter non-personal, ce nu pot duce la identificarea ta de catre Devapp.

2. Date cu caracter personal

In scopul acestei Politici de Confidentialitate, “date cu caracter personal” inseamna informatii care care te pot identifica ca individ.

Situatiile cand faci datele tale personale identificabile pentru Devapp includ, fara a se limita la: (i) inrecitrarea la Servicii, inclusiv clasamente; (ii) abonarea la buletine informative; (iii) cereri pentru suport tehnic; si (iv) prin folosirea Serviciilor Devapp in care date cu caracter personal sunt solicitate in scopul utilizarii si/sau participarii.

Tipurile de date cu caracter personal pot varia functie de tipul de activitate. Datele cu caracter personal pe care Devapp le poate colecta, procesa si folosi pot include, fara a se limita, la nume, nume de utilizator, ID-ul pentru Serviciile Devapp sau ale unor terte parti, adresa de email.

Devapp poate folosi datele cu caracter personal si non-personal, atat separat cat si impreuna, in scopurile analizarii folosirii Serviciilor, oferirii de relatii cu clientii si tehnice, asigurarii bunei despasurari si oferirii Serviciilor (incluzand cazurile serviciilor de reclama), personalizarii comunicarilor Devapp si dezvoltarii ulterioare a serviciilor si produselor Devapp. Devapp poate combina datele cu caracter non-personal cu cele cu caracter personal.

Din cand in cand te putem ruga sa completezi un sondaj de opinie voluntar, ce are ca scop ajutorul pe care ni-l dai pentru a oferi o experienta a clientilor imbunatatita. Noi nu vom solicita, deci nu vom colecta, decat data cu caracter non-personal.

Devapp poate folosi datele tale cu caracter personal pentru a iti trimite mesaje cu continut comercial sau informativ despre serviciile Devapp sau ale unor terte parti pe care Devapp le considera ca fiind de interes pentru tine, cum ar fi servicii si functionalitati noi, oferte speciale si informatie actualizata.

3. Tehnologia Ad Serving

Devapp isi rezerva dreptul de a folosi si a dezvalui datele cu caracter non-personal colectate, in scopul oferirii de reclame de catre Devapp sau partenerii sau contractorii Devapp. Devapp poate angaja tehnologii de deservire cu reclame care folosesc anumite metode de colectare de informatie ca rezultat al Ad Serving oferit prin intermediul Serviciilor, ale unei terte parti. Devapp sau terte parti ce opereaza tehnologia de Ad Serving pot folosi informatii demografice sau de localizare, ca si informatii de conectare din dispozitivele tale, pentru a se asigura ca reclame corespunzatoare iti sunt oferite in cadrul Serviciilor. Devapp sau terte parti pot colecta si folosi date pentru acest scop, incluzand dar fara a se limita la adresa IP, software, aplicatii, hardware si informatii din joc. Datele anterioare pot fi folosite si dezvaluite conform acestei Politici de Confidentialitate si ale politicilor de confidentialitate ale companiei ce ofera tehnologia Ad Serving.

Recunosti si esti de acord ca tertele parti companii ce livreaza reclanme pentru Devapp pot combina informatiile colectate cu altele ce au fost colectate in mod independent din folosirea altor produse si servicii. Aceste companii colecteaza si folosesc informatiile sup propriile politici de confidentialitate. Aceste tehnologii de Ad Serving sunt integrate in Servicii; daca nu doresti sa fii subiectul acestei tehnologii, nu folosi sau accesa Serviciile. Devapp nu are acces sau control ale tehnologiilor tertelor parti.

Devapp iti poate afisa reclame bazate pe comportament. Daca vrei sa fii sigur ca nu iiti sunt afisate reclame bazate pe comportament, te rugam nu folosi sau acces Serviciile.

4. Date de localizare

Nu folosim sau colectam locatia ta geografica certa.

5. Pastrarea datelor

Devapp pastreaza datele colectate conform prezentei Politici de Confidentialitate pe perioada necesara indeplinirii scopurilor mentionate in aceasta Politica de Confidentialitate, exceptie situatia in care o perioada mai lunga este solicitata sau permisa legal. Dupa acees, daca datele colectate nu mai sunt necesare scopului specificat in aceasta Politica de Confidentialitate, Devapp sterge toate datele mentionate mai sus pe care le are in posesie, intr-o perioada timp rezonabila.

Indiferent de cele de mai sus, Devapp va pastra parte din date pe o perioada in care acest lucru este necesar rezolvarii disputelor, punerii in aplicare a acordului utilizatorului si conformarii cu cerintele si restrictiile tehnice si legale in ceea ce privesc securitatea, integritatea si operarea Serviciilor.

Informatiile pe care le colectam pot fi stocate sau procesate in computere localizate in orice tara.

6. Cookies, Beacons si Tracking

Serviciile pot folosi “cookies” si alte tehnologii similare. Devapp trateaza informatiile colectate astfel ca fiind non-personale.

7. Termenii si Conditiile tertelor parti

Pentru a opera serviciul, putem face disponibile care terte parti informatiile identificabile si anonime in aceste circumstante limitate: (1) cu consimtamantul tau expres, (2) cand credem cu buna credinta ca este cerut de catre lege, (3) cand credem cu buna credinta ca este necesar pentru a ne proteja drepturile si proprietatile, sau (4) oricarui succesor sau cumparator intr-o situatie de fuziune, achizitie, lichidare, dizolvare sau vanzare de bunuri. Consimtamantul tau nu va fi solicitat in aceste cazuri, dar vom incerca sa te notificam, pana la limita permisa de lege pentru a face acest lucru.

8. Garantii

Devapp urmeaza standarde ale industriei general acceptate si asigura garantii rezonabile in incercarea de a asigura securitatea, integritatea si confidentialitatea informatiei pe care o are in posesie. Datele colectate de catre Devapp sunt stocate in medii ce opereaza in securitate si fara acces la public. Pentru a preveni accesul online neautorizat la date, Devapp tine aceste date in spatele unui server protejat prin fire-wall. Totusi, nici o metoda de securitate sau criptare nu poate fi garantata ca protejand informatia de hackers sau erori umane.

9. Altele

Daca ai sub 18 ani sau esti minor in tara ta de rezidenta, te rugam sa ceri permisiunea supraveghetorului tau legal pentru a folosi Serviciile.Devapp incurajeaza parintii sau supraveghetorii legali sa joace un rol activ continuu in experienta online a copiilor. Devapp nu contacteaza sau colecteaza in mod constient informatii despre copii sub 18 ani. Daca credeti ca Devapp a colectat din neatentie astfel de informatii, te rugam sa ne contactezi astfel ca Devapp sa obtina acordul parental sau sa elimine informatiile prompt.


Ultima versiune: 10.01.2016